fbpx Skip to content

Stöd Hönökonferensen

Bärarlag Hönökonferensen

Var med och hjälp Hönö Missionsförsamling i arbetet med Hönökonferensen, praktiskt, genom bön eller ekonomiskt, genom att tillhöra ett bärarlag.

Arbetet med Hönökonferensen behöver en stabil grund att stå på, och därför startade vi 2015 något som vi valt att kalla för bärarlag, där man på olika sätt kan vara med och hjälpa till att bära konferensen. Vi har valt att dela upp bärarlaget i tre delar; praktiskt, bön och ekonomiskt. Detta för att vi ser att dessa tre delar är några av de viktigaste grundpelarna som bär konferensen år efter år. Vi önskar också nu i större grad att bjuda med er ”konferensare” att hjälpa till i detta viktiga arbete. Du som har gåvan att be, hjälpa till praktiskt eller stödja oss ekonomiskt får nu alltså möjligheten att hjälpa till även med Hönökonferensen – vilken möjlighet!

Ge en gåva

Ge en gåva
Vill du vara med och hjälpa oss ekonomiskt, ge gärna ett bidrag:

Swish: 123 521 88 96

Bankgiro: 340-2310 (märkes: Konferensen)

qr-2

Bön:

Hönökonferensen är en höjdpunkt på året för många av oss. Vi söker dig som vill bära och stödja oss i Hönö Missionsförsamling i särskild förbön för konferensen. Vi har därför startat ett bärarlag för bön inför konferensen. Känner du att du vill vara med i detta bärarlag får gärna höra av dig via formuläret nedan. Du är självklart välkommen att ta med dig dessa böneämnen även utan att vara med i bärarlaget.

Bed för:

  • Att Gud får beröra människors sinnen och hjärtan.
  • De medverkande, inspiration och ledning i förberedelserna.
    De praktiska frågorna med tält, lokaler och att ekonomi löses.
  • De som följer oss på radio och via webbsändningarna.
  • Ett gott väder under konferensens alla dagar.
  • Öborna, att välsignelse når människor på bygden.

Praktiskt:

Praktiskt:
Ett nytt år, en ny konferens, en hel del arbeten ligger framför oss och vi står inför utmaningen att kunna få tillräcklig bemanning i våra grupper på tjänstgöringslistorna under veckan. De arbeten som utförs är bland annat nattvakter, vaktmästare på dagtid, parkeringsvakter, köks- och cafépersonal samt olika handräckningstjänster. Att få stöttning av en eller flera personer som hjälper till i någon av de olika grupperna gör stor skillnad för oss. Så till alla er som har fått gåvan att kunna delta praktiskt i någon eller flera olika arbetsuppgifter välkommen att vara med!

Ekonomi:

Arbetet med Hönökonferensen behöver en stabil ekonomisk grund att stå på även på längre sikt. Att varje år ”tjöta” in de nödvändiga medlen under konferensen upplever vi som mindre spännande och något vi önskar komma bort ifrån. Vi önskar istället få till en löpande givartjänst som vi tror förutom tryggheten även ger oss möjligheter att ytterligare planera och utveckla kommande konferenser. Av denna orsak ger vi dig nu möjligt att ge till kommande konferenser genom båda ett kontinuerligt givande och engångsgåvor.

Vi har valt att dela upp bärarlaget ekonomi i två lag som tillsammans bär Hönökonferensen – privatpersoner och företag. Vi har lite tanker på att utveckla dessa två lag vidare på sikt, men väljer att börja i all enkelhet med att ni kontaktar oss för deltagande.

Önskar du vara med oss i tiden för evigheten får du gärna ta kontakt. Du får gärna pröva ditt beslut om att stödja oss hos Herren innan du säger ja – verkar det förankrat även ovanifrån kontaktar du oss via formuläret nedan så hjälper vi dig vidare med detaljer kring dina önskemål om givande.

Har du frågor eller önskar mera information kan du kontakta oss via formuläret nedan. Alla som vill skall få vara med och ge efter förmåga. Varje gåva är betydelsefull!

Bli en del av bärarlaget